Triušienos ir voveraičių troškinys

2019-06-10 Autorius WorldRecipes.lt

Triušienos ir voveraičių troškinys

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • triušiai: 0,5
    • morkos: 3
    • česnakas: 1 skiltelės
    • svogūnai: 1
    • marinuotos voveraitės: 250 mililitrų
    • garstyčios: 1 šaukšto
    • medus: 2 šaukštų
    • grietinė: 2-3 šaukštų
    • citrinos sultys: iš 0,5 vnt.
    • druska
    • pipirai
    • prieskoninės žolelės (mairūnas, bazilikas, rozmarinas)
    • virti ryžiai: patiekimui (nėra būtina)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių triušienos mėsą nuimkite nuo kaulų bei supjaustome nedideliais kubeliais. Į dubenį išspauskite citrinos sultis, įdėkite garstyčias, medų, druską, pipirus bei prieskonine žoleles.
  2. 2. Tuomet į marinatą įdėkite mėsą bei gerai išmaišykite. Palikite maždaug 60 minučių marinuotis.
  3. Reklama
  4. 3. Po to kubeliais susmulkintą česnaką bei svogūną apkepkite šlakelyje aliejaus. Kai svogūnai pasidarys skaidrūs, sudėkite mėsą. Apkepkite ją iš visų pusių, kol gražiai paruduos. Sudėkite juostelėmis supjaustytas morkas, įpilkite vandens tiek, kad apsemtų troškinį. Pagardinkite prieskoninėmis žolelėmis, pipirais bei druska.
  5. 4. Uždenkite bei troškinkite maždaug pusvalandį. Sudėkite marinuotas voveraites ir grietinę bei dar patroškinkite maždaug 10 minučių.
  6. 5. Galiausiai patiekite su virtais ryžiais. Jeigu jų nėmėgstate, labai skanu ir be jų. Skanaus!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau voveraičių troškinių receptų rasite: Voveraičių troškiniai.
Troškinta jaučio uodega orkaitėje
(2)
Greitas kiaulienos troškinys su pupelėmis
(19)