Virtos šparaginės pupelės su skrudintais lazdynų riešutais

2021-03-12 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Virtos šparaginės pupelės su skrudintais lazdynų riešutais
Šitaip paruošti šparagines pupeles labai skanu. Reikia vos 10 minučių ir 4 ingredientų. Jas galite valgyti ir vienas, ir kaip garnyrą prie kitų patiekalų. Pamėginkite, tikrai patiks. :)

Ingredientai

    • plonos šparaginės pupelės: 250 gramų (apipjaustome)
    • sviestas: 25 gramų
    • skrudinti lazdynų riešutai: 75 gramų (stambiai kapoti)
    • druska

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia šparagines pupeles sudedame į puodą su verdančiu sūdytu vandeniu ir verdame maždaug 5-8 minutes arba, kol išvirs, bet dar bus kietokos.
  2. 2. Po to nuvarviname ir perliejame šaltu vandeniu, kad jas atšviežintume.
  3. Reklama
  4. 3. Tada sudedame į indą, užtrupiname sviestą ir užbarstome paskrudintus riešutus. Štai ir viskas. Skanaujame!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau receptų iš šparaginių pupelių rasite: Šparaginės pupelės.
Šilkinio tofu kiaušinienė
(1)
Koldūnai su avinžirniais ir riešutų sviestu
(1)
Vegetariški balandėliai be mėsos
(8)
Moliūgų kugelis
(17)