Virtos šparaginės pupelės su skrudintais lazdynų riešutais

2021-03-12 Autorius Oditėlės blogas

Virtos šparaginės pupelės su skrudintais lazdynų riešutais
Šitaip paruošti šparagines pupeles labai skanu. Reikia vos 10 minučių ir 4 ingredientų. Jas galite valgyti ir vienas, ir kaip garnyrą prie kitų patiekalų. Pamėginkite, tikrai patiks. :)

Ingredientai

    • plonos šparaginės pupelės: 250 gramų (apipjaustome)
    • sviestas: 25 gramų
    • skrudinti lazdynų riešutai: 75 gramų (stambiai kapoti)
    • druska

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia šparagines pupeles sudedame į puodą su verdančiu sūdytu vandeniu ir verdame maždaug 5-8 minutes arba, kol išvirs, bet dar bus kietokos.
  2. 2. Po to nuvarviname ir perliejame šaltu vandeniu, kad jas atšviežintume.
  3. Reklama
  4. 3. Tada sudedame į indą, užtrupiname sviestą ir užbarstome paskrudintus riešutus. Štai ir viskas. Skanaujame!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau receptų iš šparaginių pupelių rasite: Šparaginės pupelės.
Saldžiarūgščiai burokėliai
(23)
Pupelių užtepėlė
(2)
Perlinių kruopų rizotas su moliūgu ir sūriu
(2)
Vegetariškas avinžirnių karis (curry) su pomidorais ir kokosų pienu
(1)
Artišokai su prancūzišku padažu
(2)