Ananasinis pyragas

2018-05-08 Autorius Medėjos blogas

Ananasinis pyragas

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • miltai: 1 stiklinės
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • krakmolas: 0,25 stiklinės
    • ananasai: 440 gramų skardinės (nusunkiame bei susmulkiname ananasu gabalėlius, pasiliekame maždaug trečdalį stiklinės sirupo)
    • smulkus cukrus: 0,5 stiklinės
    • kiaušiniai: 1 (suplakto)
    • lydytas sviestas: 60 gramų
    • rudas cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
    • graikiniai riešutai: 0,5 stiklinės (smulkiai kapoti)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros. Ištepame riebalais 20 centimetrų apskritą formą.
  2. 2. Tuomet į didelį dubenį persijojame miltus, kepimo miltelius bei krakmolą. Sudedame ananaso gabalėlius, supilame sirupą, suberiame smulkų cukrų, supilame kiaušinį bei lydytą sviestą. Viską gerai išmaišome.
  3. Reklama
  4. 3. Tada tešlą supilame į paruoštą kepimo formą, išlyginame viršų. Tolygiai pabarstome ruduoju cukrumi bei sukapotais riešutais. Kepame maždaug 35 minutes (tikrinti mediniu pagaliuku). Maždaug 10 minučių atvėsiname formoje, po to pabaigiame vėsinti ant grotelių. Skanaujame!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau pyragų receptų rasite: Pyragai.
Lengvas braunio ir sūrio pyragas
(1)